Maja Štimac i Katja Bengeri Foto: kkk varteks

Održan 21. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

| 2.5.2017. u 08:53h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Kajak kanu kluba Varteks kluba održan je 21. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometara, voženoj po kanalu HE Varaždin, nastupilo je 55 posada iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Roko Bengeri u kategoriji kajaka jednosjeda kod kadetka, u kanu dvosjedu kod juniorki Maja Štimac i Katja Bengeri, te Helena Strniščak i David Rožmarić u mješovitom kanu dvosjedu kod seniora.

I u turističkim kategorijama Varaždinci su bili uspješni i pobijedili su Jurica Bengeri u turističkom kajaku, Tea Šestanj i Davorin Šestanj u konkurenciji mješovitih parova i Igor Krajcar i Darko Tomašek u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se Katarina Novosel i Darko Novosel u konkurenciji mješovitih parova i Lovro Kukec i Damian Kukec u turističkim kanu dvosjedima.

Na treća mjesta plasirali su se u kajaku jednosjedu Aleksandar Brkušanin kod seniora i Štefica Sever i Vinko Zajec u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu.

Kod kajakaša David Šestak je bio 8. kod kadeta, Aleksandar Brkušanin bio je 4. kod seniora, a Michel Ivić 6. u veteranima.