Ove subote u dvorani na Dravi u 17 sati počinje prvenstvo Prve B lige Foto: Dražen Novosel

Odbojkašice Kitra Varaždina pobijedile Karlovac i osvojile Kup regije centar

| 3.10.2017. u 10:50h | Objavljeno u Sport

U finalu Kupa regije Centar te trećem kolu Kupa Hrvatske, varaždinski ženski seniorski sastav OK Kitra Varaždina je na domaćem terenu u dvorani na Dravi protekle nedjelje pobijedila ekipu OK Karlovca rezultatom 3:1 (20:25, 25:21, 25:14, 25:20).

- Velike čestitke djevojkama na odličnoj igri i pobjedi protiv ekipe OK Karlovac koja je prošle godine bila prva u našoj ligi. Super ekipa sa sjajnim trenerom. Ipak mi smo danas prvenstveno u glavi i koncentraciji odradili odličan posao. Ponovili smo prošlogodišnji uspjeh i ušli medu 16 najboljih ekipa u kupu. Sada nas čeka utakmica protiv jedne od 8 vodećih ekipa i to će nam biti odlična priprema za najjače utakmice u ligi kao i prilika da vidimo koliko smo daleko od tih najboljih ekipa u državi – izjavio je trener seniorki Kitra Varaždina Ivica Đolonga.

Odbojkašice varaždinskog sastava nemaju previše vremena za slavlje ovog uspjeha s obzirom da ih već ove subote, 7. listopada, očekuje prvi susret u Prvoj B ligi protiv Vrbovca. Susret se igra u dvorani na Dravi s početkom u 17 sati