Novomarofski malonogometni turnir došao do četvrtfnala

| 2.1.2018. u 22:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Pred tristotinjak gledatelja, na Novu godinu, 1. siječnja, odigrane su utakmice osmine finala kod seniora i veterana na „Knauf Insulation Ožujsko kupu“ u Novom Marofu. Turnir je utakmicama osmine finala potvrdio da je jedan od najjačih na sjeveru Hrvatske.

Naime, ispao je zagrebački Big Bang, višestruki finalist Kutije šibica.  U utakmici dana Čmela i prijatelji pobijedili su Zagrepčane na šesterce nakon što je u regularnom dijelu završilo 1:1.

U prvoj utakmici kod seniora Oštrek gradnja Ropox svladala je sesvetski Prestige 3:1, dok je ŠD Remetinec tek u samoj završnici pogotkom Harmicara uspio slomiti otpor čvrstog CB Royala i slavio 2:1. Art Metali Junajted su s 3:0 pobijedili su Copy Smart Shop, rezultatom 1:0  Črešnjevo je bilo bolje od ekipa Fast Food Flamingo, dok je Auto Florijanić bio uvjerljiv svladavši ekipu Pegi 5:2.

Hudek Trgotrans slavio je pak protiv ekipe NC Pulse 3:0, dok se u četvrtfinale plasirala i ekipa Gregur Invest pobijedivši Fotex Junajted 2:0.

Utakmice četvrtfinala kod seniora i veterana na rasporedu su u subotu, 6. siječnja. U četvrtfinalu kod seniora čekaju vas prave poslastice. Sastaju se branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox i Črešnjevo, Art Metali Junajted i Hudek Trgotrans, Gregur Invest i Auto Florijanić te ekipe Čmela i prijatelji i ŠD Remetinec.

REZULTATI, 1. SIJEČANJ
VETERANI
ŠDD Rekreativo - IPA Varaždin 0:8
NK Novi Marof - Transporti Posavec 1:0

SENIORI OSMINA FINALA
Oštrek gradnja Ropox - CB Fitness Prestige 3:1
CB Royal - SD Remetinec 1:2
Fast Food Flamingo - MNK Črešnjevo 0:1
Pegi - Auto Florijanić 2:5
Copy Smart Shop - Artmetali Junajted 0:3
Čmela i prijatelji - Big Bang 1:1 (2-1)
NC Pulse - Hudek Trgotrans 0:3
Fotex Junajted - Gregur Invest 0:2

Raspored četvrtfinala, 6. siječnja (subota)
SENIORI
Oštrek gradnja Ropox – Črešnjevo,
Art Metali Junajted – Hudek Trgotrans
Gregur Invest – Auto Florijanić
Čmela i prijatelji – ŠD Remetinec

VETERANI
IPA Varaždin – Baka Gojanec
CB Best – MNK Ljubešćica
Zvona i prijatelji – CB Mozart
CB Lea – Petkom u 6