Pobjede varaždinskih predstavnika u muškoj i ženskoj HEP Superligi Foto: STK Starr/STK Varaždin

Nova šesta pobjeda Starra, pobjeda STK Varaždina u gradskom derbiju

| 13.11.2018. u 13:21h | Objavljeno u Sport

Aktualni prvak države u stolnom tenisu STK Starr iz Varaždina je ubilježio i šestu pobjedu u šest kola muške HEP Superlige, u šestom kolu su na gostovanju u Zagrebu s 4:2 svladali GSTK Zagreb, dok se u ženskoj HEP Superligi u šestom kolu odigrao gradski derbi između STK Varaždina i STK Starra u kojem je STK Varaždin slavio s uvjerljivih 4:0.

Starrovac, Andrew Baggaley je pobijedio Lovru Zovka s 3:0, Ronald Ređep je izgubio protiv Luke Fučca s 3:2, Soroosh Amiri Nia je pobijedio Domagoja Maglića s 3:0, par Ređep/Baggaley je bio bolji od para Zovko/Fučec s 3:1, Leon Šantek je izgubio od Zovka s 3:1, dok je ukupnu pobjedu osigurao Baggaley s 3:0 slavljem protiv Maglića.

Pobjede za STK Varaždin su osigurale Ivana Malobabić protiv Ivone Štrige s 3:1, Tena Kovaček protiv Ane Krupski s 3:0, Petra Petek protiv Brune Borovec s 3:0, dok je par Petek/Malobabić s 3:1 bio bolji od para Štriga/Borovec.

U muškoj HEP Superligi, STK Starr je uvjerljivo prvi bez poraza, Varaždin je četvrtoplasirani s četiri pobjede i dva poraza u ženskoj HEP Superligi, gdje je STK Starr zadnji sa šest poraza.