Prvi trening momčadi Varteksa za novu sezonu u 4. NL

Nogometaši Varteksa počeli s pripremama za novu sezonu

| 24.7.2018. u 13:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nogometaši Varteksa su nakon turbulentnog ljeta i neizvjesnosti oko ligaškog statusa, uz nekoliko dana zakašnjenja, jučer počeli s pripremama za novu sezonu, koju će igrati u Četvrtoj NL Skupina Čakovec - Varaždin

Na prvom treningu sezone okupila su se uglavnom poznata lica iz prošle sezone, uz nekoliko novih članova tima poput Luke Domjana i Sandra Martinčevića, dok su klub napustili Luka Šiprak, Goran Spasić i Marko Posavec. Šiprak se vratio u Ždralove, Spasić je prešao u redove niželigaša Vidovca, dok je Marko Posavec svoj put nastavio u inozemstvu.

Ususret novoj sezoni i promjenama u svlačionici, iz kluba ističu da su u tijeku pregovori s još nekoliko vrhunskih pojačanja za ovaj rang natjecanja koja garantiraju ispunjenje ambicija. Posebno zadovoljstvo pričinjava interes mladih igrača željnih kvalitetnog rada i igračkog razvoja, što je i dugoročna vizija kluba.

Trener Želimir Orehovec je na prvom ovosezonskom okupljanju najavio još kvalitetniji rad nego protekle sezone, uz velik broj treninga i utakmica, pa će tako ovog tjedna Bumbari trenirati u utorak, srijedu i petak, dok ih u subotu očekuje prva pripremna utakmica, u kojoj će im protivnik biti Međimurec iz Dunjkovca.

Utakmica se igra na igralištu u Hrašćici u subotu, 28. srpnja, s početkom u 18 sati.