Varaždin je danas postigao dva gola u gostima ali to nije bilo dovoljo za pozitivan rezultat Foto: Krešimir Đurić

Nogometaši Varaždina u Sesvetama pretrpjeli treći uzastopni prvenstveni poraz

| 4.11.2017. u 16:10h | Objavljeno u Sport

U utakmici 15. kola Druge HNL danas je u Sesvetama istoimeni domaćin i drugi put ove sezone pobijedio sastav Varaždina rezultatom 3:2 (1:1) i tako sastavu trenera Maria Kovačevića nanio treći uzastopni prvenstveni poraz.

Golove za Varaždin postigli su Josip Golubar u 8. i Domagoj Drožđek iz kaznenog udarca u 74. minuti, a gol odluke domaćin je postigao u 78. minuti nadmetanja.

- Htjeli smo im se ravanširati za poraz na domaćem terenu, a boljeg rezultata koštali su nas ulasci u utakmicu na početku prvog i drugog poluvremena, te prekidi. Igračima nemam što zamjeriti, ostavili su srce na terenu, vratili smo se dva puta iz rezultatske negative i kada je trebalo dati treći gol umjesto da ga postignemo primili smo ga i izgubili. Ukoliko ćemo iz takvih grešaka primati golove teško je za očekivati da u gostima možemo nešto više napraviti, iako ponavljam danas nemam što zamjeriti igračima jer da su stalno takvi imali bi puno više osvojenih bodova - komenirao je današnji poraz u Sesvetama trener Varaždina Mario Kovačević.