Nogometaši Varaždina u prijateljskom susretu napunili mrežu Zagreba

| 28.7.2018. u 20:44h | Objavljeno u Sport

U šestoj prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu u Drugoj HNL momčad Varaždina je danas poslijepodne na igralištu u Veslačkoj ulici pobijedila sastav trećeligaša Zagreba rezultatom 7:1.

Tri je gola postigao Benko, dva Sačer, a po jednom su mrežu Zagreba pogađali Sambolec i Črnko. Trener Varaždina Miljenko Mumlek na ovom je susretu koristio 18 igrača.

U subotu,4. kolovoza, Varaždin će odigrati prijateljski susret s novim drugoligašem, sastavom Međimurja, na stadionu SRC Mladost Čakovcu, s početkom, najvjerojatnije, u 18 sati.

U utorak, 7. kolovoza momčad trenera Miljenka Mumleka gostovat će na Gradskom stadionu u Koprivnici kod prvoligaša Slaven Belupa, dok će u subotu, 11. kolovoza na stadionu Varteksa, u prijateljskom susretu, dočekati drugu momčad Osijeka.

Posljednja provjera za momčad Varaždina planirana je za subotu, 18. kolovoza, suparnik trenutačno još nije poznat, ali je sigurno da će „generalku“ pred novo prvenstvo u Drugoj HNL, nogometaši Varaždina igrati u gostima, s obzirom da će i u 1. kolu nove sezone,24. kolovoza, biti gosti momčadi BSK-a u Bijelom Brdu.