Nikola Jelić (lijevo) sudit će sutrašnje finale sa Sašom Tomićem iz Zagreba (desno)

Nikola Jelić sudit će sutrašnje finale UEFA Futsal Lige prvaka u Kazahstanu

| 27.4.2019. u 13:33h | Objavljeno u Sport

Futsal sudac Nikola Jelić iz Ribič Brega, koji je proglašen najboljim futsal sucem na svijetu u 2018. godini, sudit će sutrašnji finalni susret UEFA Futsal Lige prvaka. Jelić je jedan od šestorice sudaca koji su odabrani za dijeljenje pravde za Final Fouru ovogodišnje futsal Lige prvaka koja se igra u Almaty Areni u gradu Almaty u Kazahstanu.

Jučer su odigrani polufinalni susreti u kojem je Sporting s 5:3 svladao Inter, dok je domaći Kairat Almaty bio bolji od Barcelole 5:2. U prvom susretu Jelić je bio četvrti sudac, dok je u drugom polufinalu obnašao funkciju trećeg suca. Utakmice za odličja igrat će se sutra, u dvorani kapaciteta 12 283 gledatelja. U 13.30 sati igrat će se susret za treće mjesto između Intera i Barcelone, a finale, u kojem će se sastati Sporting i Kairat Almaty na rasporedu je u 16 sati.

Glavni suci sutrašnjeg finala bit će hrvatski par Saša Tomić i Nikola Jelić,, Englez Marc Birkett bit će treći, a Turčin Kamil Cetin četvrti sudac sutrašnjeg finala.

- Dojmovi su fantastični, atmosfera je sjajna, dvorana puna, visoka razina organizacije - prenio je Nikola Jelić svoje dojmove iz Kazahstana.