Neuspješno 22. kolo za županijske predstavnike u Trećoj HNL Istok

| 9.4.2016. u 18:41h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U susretu 22. kola Treće HNL Istok momčad Podravine je na svom terenu prezrpjela poraz od Oriolika rezultatom 2:1, poluvrijeme 0:1 za goste. U susretu odigranom pred oko 150 gledatelja gosti su poveli u  završnici prvog dijela, a Podravina je izjednačila golom Nikole Valjka u 58. minuti iz kaznenog udarca. Konačnih 2:1 gosti su postigli u 88. minuti, a vlastitu mrežu pogodio je Ivan Conjar.

- Odigrali smo loše ovu utakmicu, kod igrača se osjetio strah i nervoza je bila prisutna u igri naše momadi tijekom cijelog susreta. Vidjela se nesigurnost u igri, iako imaju svu slobodu i ne znam u čemu je problem. Nije nam bilo Sakača, a Vađunec se ozljedio prije utakmice i njihov izostanak se osjetio. Do sada sMO odigrali loše prvo pa bolje drugo poluvrijeme, a ovaj put je Prvo poluvrijeme BILO katastrofa, a drugo poluvrijeme još i gore. Nismo zaslužili ni bod - komentirao je trener Podravine Josip Gavranović.

U Belišću u susretu dva nekadašnja prvoligaša, domaće Belišće pobijedilo je Varaždin 2:0, poluvrijeme 0:0. Varaždin je ovaj susret odigrao bez petorice ozlijeđenih igrača, među kojima nije bilo ni kapetana Jerteca.

- Na utamicu u Belišće išli smo bez ozlijeđenih Jertaca, Hiižaka, Vukeka, Oštreka, Strahonje i rezervnog vratara, što se osjetilo u igri. Dobro smo odigrali u prvom dijelu u kojem su obje momčadi neke polupirlike, ali na odmor se otišlo bez golova. Kada smo na početku drugog dijela primili gol odmah smo pali, a na klupi nisam imamo nekoga tko bi preokrenuo susret - rekao je trener Varaždina Mario Ružić.