Gradonačelnik Ivan Čehok obišao je stadion i uvjerio se u kvalitetu izvedenih radova Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Nakon 32 godine iznutra temeljito obnovljen varaždinski stadion Sloboda

| 27.4.2018. u 13:24h | Objavljeno u Sport

- Varaždinski stadion Sloboda je nakon 32 godine temeljito obnovljen iznutra. Varaždin ima veliku sreću da ima dva stadiona, što je naravno mala poteškoća u održavanju,financijski i organizacijski, međutim, važna je stvar da imamo atletski i nogometni stadion. Dugo se ovaj objekt nije obnavljao, a sada smo, zahvaljujući Zajednici sportskih udruga grada Varaždina, uložili više od 2,5 milijuna kuna u sve objekte, stadion Varteksa, dvoranu u Graberju i dvoranu na Srednjoškolcu.

Stalno sam isticao da onog trenutka kada napravimo novu dvoranu, da nam se ne smije dogoditi da dalje ne razmišljamo o našim sportašima i sportskim igralištima u gradu, a ovime povrđujemo naše opredjeljnje da jednako brinemo o svim našim objektima i sportašima. Sada slijedi obnova stadiona izvana – rekao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok prilikom današnjeg obilaska uređenog unutarnjeg dijela varaždinskog stadiona Sloboda.

Stadion je obišao u pratnji predsjednika Zajednice sportskih udruga grada Varaždina Alena Runca.

Imamo još posla, naročito na vanjskom uređenju stadiona Sloboda,gdje ćemo napraviti hidroizolaciju. Zajednica pomaže i na servisu je sportašima kojima osigurava što je moguće bolje uvjete za treninge i natjecanja – istaknuo je Runac.

 

DSC_5444___r.jpg

S4___R.jpg

S1___R.jpg

 S2___R.jpgS3___R.jpg