Nakon 11. kola Pikado lige ekipa Inporiuma osvojila je naslov prvaka

| 22.1.2018. u 08:20h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 11. kolo pikado lige Varaždinske regije. U susretu koji je protekao u odličnoj atmosferi, ali bez rezultatske neizvjesnosti, pobjedom protiv Pancha 14-2 ekipa Inporiuma osvojila je naslov prvaka A lige.  U borbi za ostanak u A ligi između Sombrera i Ivanečkog pikado kluba pobjedu su ostvarili gosti iz Ivanca rezultatom 6-10, a posebno motiviran bio je Karlo Biškup koji je pobijedio sva 4 svoja susreta.

U susretima B lige zanimljiv meč sa mnoštvo preokreta viđen je između Oktana 3 i Lovca, u kojem su gosti poveli rezultatom 4-6, ali su domaćini napravili seriju 6-0 te preokrenuli rezultat u pobjedu rezultatom 10-6.

Uzbudljivosti i napetosti nije nedostajalo u meču između Đekson's Five-a i Tip Topa, u kojem su gosti držali neriješen rezultat do polovine susreta, međutim tada stvar u svoje ruke preuzima kapetan Đeksona, Davor Anđelković te borbenom igrom uz veliku podršku navijača vodi svoju ekipu do pobjede rezultatom 11-5. Važnu gostujuću pobjedu 11-5 ostvario je Barfly OVB protiv Kugle, te su tom pobjedom zadržali drugo mjesto na tablici.