Mario Sačer (lijevo) i Nenad Erić Foto: Facebook

Mario Sačer i najbolji strijelac 3. HNL Istok prestupili u redove NK Varaždina

| 29.6.2017. u 13:23h | Objavljeno u Sport

Nakon što su tjedan ranije u svoje redove doveli prvo pojačanje za iduću sezonu u Drugoj HNL, vratara NK Rijeke Ivana Nevistića, NK Varaždin je dobio dva nova pojačanja. Iz redova prvaka Treće HNL Istok Međimurja je došao napadač Nenad Erić koji je s NK Varaždinom potpisao ugovor na dvije godine, a u klub se vratio i Mario Sačer.

Erić je bio najbolji strijelac lige u potekloj sezoni zabivši 22 gola, a njegov dolazak će riješiti probleme koje je NK Varaždin imao s realizacijom protekle sezone. Erić je 27-godišnji napadač rođen u Vukovaru koji je svoju karijeru počeo u NK Vukovaru 1991, a ima i međunarodno iskustvo nastupanja u klubovima Bosne i Hercegovine i Poljske.

Sačer je ponikao iz Varteksove škole nogometa, a široj Hrvatskoj javnosti postao je poznat kada je 2009. godine bio najbolji strijelac juniorske lige s 32 postignuta gola te je uz veliko medijsko praćenje prešao u redove Hajduka. Sačer je prošle sezone nastupao za drugoligaša Dugopolje za kojeg je postigao sedam golova. On je također potpisao dvogodišnji ugovor s varaždinskim drugoligašom.