Na Novu godinu završava prvi krug natjecanja na turniru u Novom Marofu

| 30.12.2016. u 10:04h | Objavljeno u Sport

Na Novu godinu završava prvi krug natjecanja na 30. po redu jubilarnomu malonogometnomu turniru Ožujsko kup Novi Marof 2017, koji je se igra u novomarofskoj školsko sportskoj dvorani. Kao i prošle godine prijavljeno je 28 ekipa, naslov brani Caffe Elf & Arena, a turnir završava 21. siječnja.

Nekoliko ekipa već je osiguralo put u osminu finala kupa, ponajprije Caffe Elf& Arenu( za koju igraju Pavlović, Kanjuh, Pavlić, Adel el Saleh,Zeko,T Harmicar….) koji su vrlo glatko dobili tri utakmice. Prvo mjesto s jednim porazom osvojila je ekipa Art metali Junajted, kao i ŠD Remetinec s pet bodova bez poraza, ali s dvije neodlučene utakmice.

U drugi krug, kao drugi ulaze Elfo servis, Stolarija Žeger,TC Lexy iz Klenovnika. CB Pet iz Petrijanca je također osvojio prvo mjesto s sedam bodova i čeka suparnika u osmini finala.

U drugi krug će vjerojatno i DSR Crna mačka iz Bedenice samo zasada ne znamo s koje pozicije, zatim MNK Črešnjevo, MNK Ljubeščica , a za druge ne bi htjeli biti prognozeri.

U najužem krugu za ulazak u osminu finala su još Industrijski podovi Ropox & Oštrek gradnja, Hudek trgotrans, Baška Boys, Auto Florijanić, a sve ostalo su nepoznanice.

NOVOGODIŠNJI RASPORED

15,00 HUDEK TRGOTRANS – MNK LJUBEŠČICA
15,40 BIG BENG- MNK DRAŠKOVIĆ
16,20 PEKARA PRIŠĆAN &CB BOLJI ŽIVOT- CB CARPE DIEM
17,00 BIG BENG- DRVODJELAC
17,40 CB INN – DSR CRNA MAČKA
18,20 MNK ČREŠNJEVO- IND.POD.ROPOX&OŠTREK GRAD.
19,00 BAŠKA BOYS ZABOK- MNK FOTEX
19,40 AUTO FLORIJANIĆ- BAKA GOJANEC