Na novomarofskom malonogometnom turniru danas polufinala

| 15.1.2017. u 10:29h | Objavljeno u Sport

Jučer su u školsko sportskoj dvorani u Novom Marofu, na 30. jubilarnom, tradicionalnom malonogometnom turniru Ožujsko kup Novi Marof 2017, odigrane utakmice četvrtfinala, nakon kojih su pozate momčadi koje nastatavlju natjecanje i u konkurenciji su za novčani fond nagrada od 30 tisuća kuna,te druge vrijedne nagrade.

Utakmice četvrtine finala na Ožujsko kupu Novi Marof 2017 nisu donijela prevelika iznenađenja. U prvoj utakmica između Hudek Trgotransa  i  Art metala Junajted  doslovno se vodila rovovska bitka za svaku loptu i za svaku priliku ili polupriliku.  Strplivom igrom Art metali došli su u vodstvo dvije minute do kraja poluvremena. U drugom dijelu ista slika na terenu , igrači Hudek  Trgotransa na sve moguće načine pokušali su doći do izjednačenja, ali nije im uspjelo. Pokušali su i zamjenom vratara za igrača, ali su opet točno dvije minute do kraja utakmice primili pogodak( Karlo Šimek) koji  ih više nije mogao vratiti u za njih povoljan ishod utakmice.

U drugoj utakmici Big Beng, možda najveće iznenađenje turnira, je bez većih problema savladao MNK Črešnjevo s 3:0.  Zagrepčani su poveli već u 3.minuti, a isto tako u trećoj minuti drugog poluvemena bilo je 2:0( Marko Iveković). Točku na I i kraj nadanja Črešnjevu stavio je u 29. minuti Mario Lončar. Ni brojna publika koja je zdušno bodrila svoje igrače ovaj puta nije pomogla Črešnevu   za koje je ovaj turnir neslavno završio.

Industrijski podovi Ropox&Oštrek gradnja također su vrlo strpljivom i odličnom taktikom pobijedili Pekaru Prišćan& CB Bolji život iz Konjščine s 3 :1. Za pobjednika pogotke su postigli Oštrek, P Rog i D Slunjski, a  gosti su preko Sedaka u 29.minuti uspjeli samo smanjiti rezultat.

Igrači Caffe ELfa& Arene teže suod očekivanog ušli u polufinale savladavši vrlo dobru ekipu Baška Boys iz Zaboka. Čak su i zabočani poveli u 3.minuti preko Maria Malarića, a onda je u 7.minuti Dominik Zeko poravnao na 1:1. Igor Leskaovar je Elf&Arenu doveo u vodstvo u 20. minuti, a već tri minute kasnije Reno Tisanić postiže pogodak za izjednačenje. Kada su svi očekivali da će sedmerci odlučivati o putniku u polufinale Dino Kovač postigao je pobjedonosni pogodak za 3:2 i veliko slavlje njegove ekipe.

U subotu, 21. siječnja osim utakmica za treće i prvo  mjesto utakmicu će odigrati legende Varteksa ( Mumlek, Kastel, Balajić, Kovačević, Solomun, Šafarić, Hrman, ) igrači MNK Grebengrada  '92, zatim veterani NK Novi Marof i legende Dinama i Hrvatskog nogometa ( Škrinjar, Vlaović, Živković, Čordaš,Mujčin, Strupar,Bičanić, Sopić, Ačkar, Horvat,Tolić). U glazbeno zabavnom dijelu programa sudjelovat će Plesni studio  M iz Novoga Marofa i DJ Vever,a program će voditi Darko Janeš. Gledatelje očekuju vrijedne nagrade.

Današnji polufinalni program u dvorani u Novom Marofu počet će u 16 sati Finalni dan bit će u subotu, 21. siječnja.

RASPORED ZA NEDJELJU, 15.01.2017.

10,00- 16,00 KUP MLADE NADE – UZRAST U 14

16,00 REVIJALNA UTAKMICA ŽENSKIH EKIPA :
ŽMNK NOVI MAROF- ŽNK LEPOGLAVA

17,00 polufinale: ART METALI JUNAJTED- BIG BENG

18,00 REVIJALNA UTAKMICA :
MNK GREBENGRAD ’92 – ŠRD REKREATIVO

19,00 polufinale IND.PODOVI ROPOX & OŠTREK GRADNJA- CAFFE ELF & ARENA

 

FINALE, SUBOTA, 21.01.2017.