Na 46. Kutiji šibica sutra četvrtfinale Automobil Lončar i slovenski Amoz Fingal

| 25.12.2016. u 14:02h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Najveći malonogometni turnir regije približava se završnici, a vrhunac će biti od 26. do 30.12. kada će se saznati novi pobjednici 46. izdanja Kutije šibica

Polako, ali sigurno približava se završetak 46. izdanja Kutije šibica, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji jer ‘Kutija’ ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja.

Naime sutra, 26.12., od 15 sati počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti momčadi koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.

U četvrtfinalnim okršajima susrest će se FS DIEGO DIMNJACARSTVO SOPOT i POLIKLINIKA MILOJEVIĆ-GLAMOUR KRIŽEVCI, CB DOBERMANN, Zagreb i CB GARDEN-OPTIKA OČALINKO-PNT CROATIA, Zaprešić, AMOZ-FINGAL d.o.o. Gornja Radgona i MNK AUTOMOBIL LONČAR, Varaždin, MB AUTO PSC SV – PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI, a u isto vrijeme održat će se polufinalne utakmice za veterane i žene.

Momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u utorak 27.12. od 16 sati počet će polufinalne utakmice glavnog turnira kao I utakmice za treće mjesto veterana I žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi. Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica.

Organizatori su za finalne dane pripremili paket ulaznica koji uključuje ulaz za četvrtfinalne i polufinalne utakmice, te finale i iznosi 30 kuna. Osim toga pojedinačne ulaznice za polufinale i finale se mogu kupiti po cijeni od 10 kuna i vrijede samo za taj dan za koji se kupe ulaznice. Djeca do 3 godine starosti ne plaćaju ulaznice.