Motocross staza u Breznici ugostila je u listopadu prošle godine sudionike prve pozivne međunarodne motocross utrke Foto: Dražen Novosel

Motocross staza u Breznici ugostit će jednu od devet utrka Prvenstva Zagorja 2017.

| 24.3.2017. u 11:43h | Objavljeno u Sport

Motocross staza u Breznici ove je godine, prvi put, uvrštena u kalendar natjecanja ovogodišnjeg Prvenstva Zagorja, čime je ispunjenja želja Motocross udruge Breznica i njenog predsjednika Dejana Opeta, koji su uredili stazu u Breznici.

Prvenstvo Zagorja počet će 7. svibnja u Loboru, imat će ukupno devet utrka, od kojih će se posljednja voziti 1. listopada u Bedenici. U Breznici će se voziti osma, predposljednja utrka, 24. rujna, a natjecat će se vozači motocrossa i mopeda.

Sa ciljem promocije stazi u Breznici 4. listopada prošle godine, unatoč lošem i kišovitom vremenu,  u organizaciji Motocross udruge Breznica, vožena je prva pozivna međunarodna motocross utrka, ujedno prva takva utrka u povijesti Varaždinske županije i to u osam kategorija.

Zahvaljujući trudu u organizaciji ove utrke staza u Breznici stekla je pravo biti domaćin utrci koja će se bodovati za Motocross prvenstvo Hrvatskog Zagorja 2017. godine.