MNK Črešnjevo

MNK Črešnjevo hrvatski predstavnik u Ligi prvaka

| 16.8.2017. u 09:07h | Objavljeno u Sport

Europska mininogometna organizacija, EMF, ponovo organizira Ligu prvaka koja će se održati u Sloveniji, u Termama Čatež, od 7. do 10. rujna 2017. godine.

Zbog ovogodišnjih uspješnih rezultata na mininogometnoj smotri, za ovo prestižno europsko natjecanje, malonogometaši „Črešnjeva“ dobili su pozivnicu Hrvatskog mininogometnog saveza.

-Zahvaljujemo nacionalnom savezu na pozivu. Ove godine zasluženo i s ponosom možemo zastupati naš klub, općinu i županiju na tako velikom natjecanju. Nadamo se da ćemo okupiti odličnu ekipu te da ćemo hrabro i u duhu fair playa pokušati napraviti što bolji rezultat. Trenutno smo fokusirani na samu organizaciju kako bi na vrijeme posložili svaki detalj te spremno dočekali natjecanje. Ovim se putem zahvaljujemo svima koji nam pomaž - naglasili su iz malonogometnog kluba Črešnjevo.

Sve utakmice Lige Prvaka 2017. će biti u live stream prijenosima, a nakon završetka Lige prvaka dio utakmica (one koje će biti pokrivene s najmanje 3 kamere) biti će prikazane u sklopu programa Sportske televizije.