MNK Biljevec pobjednik kupa Općine Maruševec u malom nogometu Foto: Josip Vrbanec

MNK Biljevec pobjednik kupa Općine Maruševec u malom nogometu

J.V./Varaždinske vijesti | 25.4.2016. u 08:09h | Objavljeno u Sport

U okviru događanja povodom obilježavanja Dana općine Maruševec, odigran je malonogometni općinski kup čiji je domaćin bila ekipa MNK Cerje, a igralo se na igralištu u Druškovcu.

Za pobjednički pehar organizatora Društva za sport i rekreaciju Maruševec krenulo je 13 malonogometnih ekipa i to Koretinec, Ladanje, Biljevec, Jorgovani (Ladanje), Kapla (Gornje Ladanje, općina Vinica), Ločnjak (Maruševec), Brodarovec, Druškovec Novaki, Gmajna (Čalinec), Cerje, Neptun (Jurketinec) i Čalinec.

U cjelodnevnom sportskom takmičenju u finale su se probille ekipe Druškovec pobjedom nad ekipom Koretinca rezultatom 4:2 i to nakon izvođenja sedmeraca jer je utakmica u regularnom dijelu završila 2:2. Drugi finalist, postala je ekipa Biljevec koja je u završnici utakmice slomila otpor Gmajne i pobijedila 4:2.

U finalu, titulu pobjednika osvojila je ekipa Biljevec koja je Druškovca pobijedila rezultatom 4:2. Pobjednik općinskog malonogometnog kupa, Biljevec, zastupati će općinu Maruševec na državnom kupu u mininogometu. Po završetku takmičenja pehare je najboljima predao predsjednik DSR Maruševec, Marijan Fatiga.