Sestre Zaninović osvojile srebro i broncu u Varaždinu

| 8.11.2015. u 12:55h | Objavljeno u Sport

- Zadovoljna sam uspjehom iako sam malo ljuta  na sebe. Nisam dovoljno slušala trenera i neke stvari sam krivo napravila tako da borba nije išla u moju korist. Malo sam zakomplicirala i zato mi je žao, ali eto, takav je sport - izjavila je Lucija Zaninović koja je na jučerašnjem Croatia Openu u dvorani na Dravi osvojila treće mjesto.

U istoj kategoriji, finalna borba između Predstavnice Kineskog Taj Peha, Yun Wen Huang i Ane Zaninović bila je neizvjesna do samog kraja kada je u zadnjim sekundama Wen Huang udarcem iz okreta osigurala pobjedu.

- Sretni smo što smo dio ovog sjajno organiziranog natjecanja, koje je unatoč  velikom broju natjecatelja proteklo bez poteškoća. Naši su reprezentativci dokazali da su broj jedan, a već ih je četvero osiguralo olimpijske igre u Riju - rekao je Mehdi Bibak, trener reprezentacija Irana koja je ekipni pobjednik prvenstva.

- Zadovoljni smo prvim danom prvenstva. Sestre Zaninović su osvojile medalje, što je posebno važno za Anu koja hvata bodove za Olimpijske igre u Riju - izjavila je Jelena Ivančić te dodala kako je Hrvatski Taekwondo savez još jednom dokazao kako je dio svjetske taekwondo scene.

Preko 1500 gledatelja popratilo je jučerašnji, prvi dan prvenstva u varaždinskoj areni, a danas su na rasporedu borbe juniora i kadeta.