Brončani ludbreški hrvači na jakom turniru u Sesvetskom Kraljevcu

Mali hrvači iz Ludbrega osvojili brončane medalje u Sesvetskom Kraljevcu

| 15.3.2018. u 14:00h | Objavljeno u Sport

Sesvetskom Kraljevcu je održan međunarodni turnir za mlađe i starije dječake. Nastupilo je oko 250 natjecatelja iz 40 klubova iz Srbije, Mađarske, Ukrajine, Grčke, Švedske, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske Moldavije i Hrvatske.

Hrvački klub Ludbreg predstavio sa četiri hrvača, a najviše uspjeha imali su Rene Dulikravić i Florijan Varović koji su nastupili u istoj kategoriji, do 33 kilograma. Obojica su s po tri pobjede i jednim porazom osvojili brončane medalje. Bolji od Florijana bio je samo hrvač iz Ukrajine dok je Rene morao stisnuti ruku srpskom predstavniku.

Borna Rajh u kategoriji do 36 kg nije imao previše sreće kod ždrijeba te je u prvom koju izgubio od Ukrajinca a drugu borbu imao je s rumunjskim predstavnikom protiv kojeg, unatoč prikazanoj borbenosti, također nije mogao više od časnog poraza.

Jedini ludbreški predstavnik kod starijih dječaka, Teo Varga, prvu borbu imao je protiv Moldavca, kasnijeg pobjednika u kategoriji do 57 kilograma. Solidan otpor bilo je najviše što je Teo mogao u toj borbi, a u sljedećoj borbi protiv predstavnika zagrebačkog Metalca, kojeg je nadavno u Koprivnici uvjerljivo pobijedio, dogodio se kiks i Varga je ispao iz daljnjeg natjecanja.