Lumeni deklasirali vršnjake prvoligaša Lokomotive i HAŠK-a

| 8.4.2016. u 13:41h | Objavljeno u Sport

U želji da svojim članovima omogući što kvalitetnije uvjete za nogometni razvoj već od najranije dobi, Škola nogometa Lumen iz Varaždina prijavila je sudjelovanje u zagrebačkoj ligi limača, u konkurenciji najjačih nogometnih škola iz metropole.

U proljetnoj ligi Nogometnog centra Devetka sudjeluju otvorene škole GNK Dinama, Lokomotive, Dubrave, HAŠK-a 1903, Nacionala, Trešnjevke, zagrebačkog Zelengaja, Vrapča…

Lumenovi osmogodišnjaci (2008. godište i mlađi) nastavili su i ovoj ligi s odličnim rezultatima kakve redovito bilježe. Nakon 3. mjesta na Adriatic kupu u Splitu, odmah iza Dinama i Hajduka, ligu „Devetke“ otvorili su super uvjerljivim pobjedama nad vršnjacima Lokomotive i HAŠK-a. Lokose su Lumeni deklasirali s okruglih 10:0, prema HAŠK-ovcima su ipak bili malo obazriviji, pobijedivši „tek“ 5:1.

Prijateljsku su utakmicu odigrali i godinu dana mlađi Lumeni, popularni Tigrići, također s odgovarajućom postavom prvoligaša Lokomotive. I tu su varaždinski 7-godišnjaci bili nemilosrdni, slavivši s glatkih 6:2.