Krenule pripreme NK Ivančice, prvenstvo otvaraju na gostovanju kod Drave (SĐ) Foto: NK Ivančice

Krenule pripreme NK Ivančice, prvenstvo otvaraju na gostovanju kod Drave (SĐ)

| 11.2.2019. u 10:37h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nogometaši seniorske momčadi NK Ivančice, vodeće momčadi Prve ŽNL, u nedjelju su započeli pripreme za proljetni dio prvenstva. Prozivci u dvorani SŠ Ivanec se odazvalo 20 igrača (tri opravdano odsutna), dok su na prvoj prozivci, koja se održala u ponedjeljak, 4. veljače, u prostorijama kluba bili prisutni: Emanuel Andreić, Josip Vuković, Matija Friščić, Marko Loparić, Ivan Vinceković, Nikola Kolarek, Leon Gregur, Mihael Jerebič, Tomislav Jagić, Darko Jagić, Dario Ribić, Nino Klas, Leon Vuglač, Viktor Eršegović, Renato Vrbanić, Elvis Martinčević, Antonio Hehet, Mateo Hehet, Matija Štrlek, Marget Piskač, Patrik Varga, Dragoljub Jerebič, Dominik Božak.

U nazočnosti dopredsjednika Damira Gašparića i člana izvršnog odbora Ivice Jagetića, prvi je igrače pozdravio predsjednik kluba Josip Grđan te im je zaželio uspješno proljeće. Nakon toga, igračima se obratio trener Damir Frišćić koji je predstavio nove igrače (Vrbanić, Martinčević, D. Jerebič i Božak) te je prezentirao plan treninga i pripremnih utakmica. Nakon kratkog uvodnog dijela, odmah je održani prvi trening. Pripreme u trajanju od 5 tjedana u cijelosti će biti odrađene na gradskom stadionu u Ivancu.

Ivančica će u pripremnom razdoblju odigrati pet prijateljskih utakmica. Prva je na rasporedu već ove subote, 16. veljače, u 14 sati protiv Rudara iz Murskog Središća na gostovanju, sljedeća je u nedjelju, 17. veljače, u 16 sati protiv Sloge iz Čakovca u Čakovcu, u nedjelju, 24. veljače, u 12 sati će igrati u gostima protiv ekipe NK Kašine, nakon toga slijede dvije domaće prijateljske utakmice, prva protiv Poleta (SMnM) u subotu, 2. ožujka, u 15 sati, dok je druga u subotu, 9. ožujka, u 15 sati protiv slovenskog Videma.

Prvenstvo u Prvoj ŽNL Varaždin počinje za Ivančicu 17. ožujka, utakmicom 14. kola protiv Drave iz Svetog Đurđa u gostima.