Večeras će biti zanimljivo na susretu između Grafičara i Gorice Foto: Krešimir Đurić

Košarkaši Grafičara danas ugošćuju prvog favorita lige, momčad Gorice

| 11.11.2017. u 12:27h | Objavljeno u Sport

Nakon poraza u prošlom kolu u podravskom derbiju, u sklopu 4. kola Prve košarkaške lige od Virja 86:67, momčad Grafičara danas će u sklopu 5. kola,u sportskoj dvorani u Ludbregu ugostiti momčad Gorice. Grafičar iz dosadašnja 4 susreta ima jednu pobjedu i tri poraza, a poraz u Virju nije bio neočekivan,s obzirom na igrački kadar ludbreške momčadi s kojim je na tom susretu raspolagao trener Velimir Mudri.

- Bili smo nekompletni, samo s osam seniora u sastavu, bez Manuela Novaka, Hatlaka i Siladića, dok je Kristijan Šamarija igrao nespreman, a domaćinu se vratio njihov najbolji igrač Stefan Zadravec, koji do sada nije igrao. Igrali smo s malim brojem igrača, pri čemu je u trećoj četvrtini Prprović morao napustiti teren zbog pet osobnih grešaka, a poslije je, iz istog razloga, izvan igre morao i Zlatko Štefan pa smo bili još kraći. Ušli smo loše u susret, ali smo do poluvremena stigli na samo pet koševa zaostatka, dok smo u trećoj četvrtini bili samo na -2. Ključni trenutak bio je u trećoj četvrtini, kada smo imali priliku preokrenuti rezultat, ali nismo uspjeli, nakon čega je Podravac otišao na +10 i više se nismo mogli vratiti. Imali smo premalo raspoloženih igrača - rekao je trener Grafičara Velimir Mudri

Današnji susret s favoritom Goricom počet će u 15 sati i 30 minuta.
- Oni su prvi favorit lige i nema većeg i boljeg izazova za igrača nego igrati protiv favorita kao što je momčad Gorice - naglasio je Mudri.