Vladimir Jelčić i Tin Kontrec na današnjem druženju s novinarima u dvorani na Dravi Foto: Dražen Novosel

Kontrec: Rezultatski nam utakmica ne znači puno, ali je bitna za samopouzdanje

| 14.3.2017. u 15:04h | Objavljeno u Sport

- U ovoj kalendarskoj godini bit će to četvrti susret s Meshkov Brestom. Dva puta smo odigrali neriješeno i izgubili na početku Lige prvaka. U toj momčadi možemo reći sve najbolje, top momčad s kvalitetnim pojedincima, koja je pobijedila Flensbrug i imaju kvalitetu za prolazak dalje. Naša momčad igrat će susret u Varaždinu samo dva dana nakon današnjeg susreta u Prešovu, gdje je otputovao kombinirani sastav, a ostatak ekipe je ostao u Zagrebu, da se pokušaju regenerirati, jer znamo da nas u Ligi prvaka čeka Veszprem - rekao je pomoćni trener PPD Zagreba Vladimir Jelčić najavljujući četvrtak i susret 17., predposljednjeg kola SEHA Gazprom lige koji će se od 18 sati igrati u varaždinskoj Areni, a u kojem će rukometaši PPD Zagreba ugostiti Meshkov Brest.

Na današnjoj konferenciji za novinare u kongresnoj dvorani varaždinske Arene bio je i kružni napadač PPD Zagreba, a nekadašnji igrač Dabrova, Tin Kontrec.

-  Rezultatski nam ta utakmica ne znači puno, ali važna je zbog samopouzdanja, koje nam sigurno treba, uoči dvije utakmice Lige prvaka s Veszpremom. Ukoliko pobijedimo Meshkov Celje je na završnici SEHA Gazprom lige, a ako nas Meshkov pobijedi on će biti sudionik Final forura SEHA lige. Imamo dužnost prema varaždinskoj publici i odigrat ćemo maksimalno ozbiljno, da navijači uživaju u dobrom rukometu i da im se odužimo. Odlična su dosadašnja iskustva igranja PPD Zagreba u Varaždinu, počevši od završnice SEHA lige, kada su nas bodrili od prve do zadnje minute i dali nam veliki vjetar u leđa. Lijepo se vratiti u Varaždin i igrati pred punim tribinama. Iskoriostio bih priliku da pozovem sve zaljubljenike u sport i rukomet da nas dođu podržati i pogledati dobru utakmicu, a dat ćemo sve od sebe da im se odužimo na najbolji mogući način - zaključio je kružni napadač PPD Zagreba Tin Kontrec.

Ulaznice za susret u četvrtak su već u pretprodaji.