Silvija Masnić (crveni dres) nedolaskom na današnji susret natjerala varaždinski klub na pokretanje disciplinskog postupka Foto: Krešimir Đurić

Koka pobjedom protiv Murvice zaključila 2018., Silvija Masnić zatražila ispisnicu iz kluba

| 24.11.2018. u 18:29h | Objavljeno u Sport

Koka je danas odigrala odgođeni susret 10. kola Prve HRL za žene protiv ekipe Murvice u velikoj dvorani Arene Varaždin i slavila s uvjerljivih 35:22. Ovo je ujedno bila zadnja utakmica u 2018. godini prije zimske stanke. Šestom pobjedom u prvenstvu, Koka će polusezonu završiti vjerojatno na petom mjestu, a ukoliko Bjelovar ne pobijedi kod kuće protiv Splita 2010, na četvrtom mjestu.

Koka je vodila od samog početka susreta, a najveće vodstvo su imali u 45. minuti kod rezultata 27:11. Napadački tandem Katarina Mrazović i Terezija Čurić je zajedno zabio 14 golova, svaka po sedam, Ines Domjan i Sara Rogina su zabili svaka po četiri gola, dok su po tri gola zabile Jelena Blažek, Lea Balajić, Suzana Furjan i Tea Jalušić.

Svoje zadnje minute kao "kokica", još u europskom ogledu protiv Latsije, je prema svemu sudeći odigrala Silvija Masnić. Prema informacijama koje smo dobili od izvršnog direktora ŽRK KokeDamira Premužića, Masnić je prije početka sezone zatražila povećanje ugovora s Kokom, na što je klub nakon pregovora s igračicom pristao, a nedugo nakon toga je zatražila ispisnicu iz kluba sa željom da se vrati u matični klub Sinj. Nakon što je klub odbio dati ispisnicu, Masnić se nije pojavila na današnjem susretu protiv Murvice, a klub je najavio disciplinski postupak protiv igračice.

Označeno u