Dejana Milosavljević nije mogla sama pobijediti Petason Vranjic Foto: Martin Novosel

Koka jedva izvukla bod na gostovanju kod zadnje ekipe Prve lige

| 20.4.2018. u 20:06h | Objavljeno u Sport

Nije se obistinio scenarij rutinirane pobjede trećeplasirane ekipe prvenstva Koke na gostovanju kod zadnje ekipe Prve lige Petasona Vranjica u današnjem 22. kolu. Umjesto toga, vidjeli smo susret u kojem se varaždinski sastav prvo morao spašavati poraza, u zadnjim minutama je bio blizu pobjede, ali se na kraju morao zadovoljiti remijem 23:23.

Koka već od samog starta nije krenula dobro u susret te je nakon prvih pet minuta gubila 3:0. Ipak, odmah su odgovorili svojom serijom od tri gola, ali uglavnom je Vranjic imao inicijativu i rezultat tijekom prvog poluvremena (12:9, 1. pol). U drugom poluvremenu, domaćin uglavnom drži kontrolu nad susretom sa +3 razlikom u svojoj koristi i činilo se da Koka ne može preokrenuti rezultat, ali od 51. do 57. minute radi novu seriju 3-0 kojom izjednačuje rezultat. U zadnjoj minuti golom Dejane Milosavljević Koka dolazi do vodstva 23:22 i nadomak je pobjedi, ali domaćin je za svoj trud u ovom susretu ipak nagrađen bodom golom Ane Buljan.

U redovima Koke, najbolja strijelkinja je bila Dejana Milosavljević s 11 postignutih golova, dok ostatak ekipe nije bio napadački raspoložen, a samo je Ana Vrabec sa tri gola poakazala znakove života.

Ovaj remi će još jednom dozvoliti Bjelovaru i Zametu da se približe Koki na trećem mjestu.