Inicijativa "67 je previše" održat će regionalni skup na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu Foto: Inicijativa "67 je previše"

Inicijativa "67 je previše" održat će regionalni skup na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu

M.N./Varaždinske vijesti | 22.3.2019. u 10:11h | Objavljeno u Aktualno

Inicijativa "67 je previše" kreće 27. travnja u prikupljanje potpisa za referendum o izmjenama uvjeta za odlazak u mirovinu te će u ponedjeljak 25. ožujka na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu s početkom u 12 sati održat regionalni skup sindikalnih povjerenika i aktivista s područja Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije, na kojima će im se pridružiti sindikalni čelnici i članovi Organizacijskog odbora Inicijative.

Tom prigodom predstavnici Inicijative će održati konferenciju za medije, a govorit će o razlozima pokretanja Inicijative i koracima koji slijede. Na konferenciji za medije govorit će Mladen Novosel, predsjednik Saveza samostalnih sindikata HrvatskeKrešimir Sever, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikataBranimir Mihalinec, potpredsjednik Matice hrvatskih sindikata.

Nakon konferencije za medije, održat će se regionalni skup sindikalnih povjerenika i aktivista s područja na kojemu će se zajedno s regionalnim koordinatorima utvrditi lokalni organizacijski kapacitet za prikupljanje potpisa te definirati organizacijske potrebe za uspješno prikupljanje potpisa. Sindikalni čelnici i članovi Organizacijskog odbora upoznat će lokalne aktiviste sa svim detaljima organizacije i provedbe ove akcije te ih informirati o tome kako se najbolje mogu uključiti u akciju.