Nakon pobjede u derbiju, Varaždin je danas došao do boda Foto: Krešimir Đurić

Karlo Šimek opet strijelac za bod Varaždina u Oriovcu i zadržavanje prvog mjesta

| 8.4.2017. u 18:45h | Objavljeno u Sport

U utakmici 21. kola Treće HNL istok danas je u Oriovcu momčad Varaždina osvojila bod, odigravši s domaćim Oriolikom 1:1. Poveo je domaćin golom Mateja Marušiča u 23. minuti, a Varaždin je izjednačio golom Karla Šimeka u 41. minuti nadmetanja.

- Zadovoljan sam osvojenim bodom, s obzirom na to kako smo krenuli u susret, ali žao mi je što nismo potvrdili pobjedu nad Međimurjem i ostali na većoj bodovnoj razlici nego što je sada. Praktički 90 minuta igrali smo na jedan gol, a iz jedne greške smo primili pogodak. iz prekida, na odbijenu loptu, nismo dobro reagirali i primili smo gol. Imali smo 3-4 prave prilike u prvom dijelu, koje nismo realizirali, a u drugom poluvremenu jednu ili dvije poluprilke i jednu dobru šansu, a ostalo je sve bilo bez ritma. Domaćin se povukao na 30-35 metara od svog gola, napravili su obranu u dvije linije od 10 igrača i praktički nisu prešli centar. Pokazali smo da smo puno kvalitetnija momčad i izgubili smo dva boda - komentirao je nakon susreta trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Varaždin je i dalje prvi na tablici, s bodom više od Međimurja, koje je danas na svom stadionu pobijedilo Bedem iz Ivankova 6:0.

Rezulati 21. kola:

HNK ĐAKOVO CROATIA - Belišće 1:1, HNK Vukovar 1991 - Mladost 1:0, Osijek s.d.d. - Višnjevac 8:0, Slavonija - BSK 1:2, Marsonia - Slavija 1:1, Oriolik - Varaždin 1:1, Međimurje - Bedem 6:0, Bjelovar - Koprivnica 3:2