Branko Karačić i Stjepan Babić vjeruju u pozitivan rezultat sutrašnjeg nadmetanja s Dugopoljem Foto: Dražen Novosel

Karačić uoči Dugopolja: Moramo biti stabilni, strpljivi, ali isto tako i odlučni te agresivni

| 15.3.2019. u 11:17h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

- Igrački kadar uoči sutrašnjeg susreta s Dugopoljem identičan je onome kojeg smo imali na raspolaganju za susret protiv Lučkog u prošlom kolu, ali vraća se u momčad naš golgeter Leon Benko, koji nam je nedostajao u prošlom kolu - rekao je na početku današnjeg druženja s novinarima u klubu trener momčadi Varaždina Branko Karačić

Momčad Varaždina u sklopu 16. kola Druge HNL sutra očekuje nadmetanje s Dugopoljem, a susret će na stadionu Varteksa početi u 15 sati i 30 minuta.

- Dugopolje je vrlo nezgodna ekipa, koja dolazi s maksimalnim učinkom na početku proljetnog dijela i doći će puni samopouzdanja bez opterećenja, dok ćemo mi, kao i na svakom susretu, biti pod pritiskom. Pokušat će nas uvesti u nervoznu utakmicu, ali moramo biti stabilni, strpljivi, ali isto tako i odlučni, agresivni te brzo reagirati na neke stvari. Bez obzira na probleme sa sastavom vjerujem da ćemo utakmicu riješiti u svoju korist - naglasio je Karačić.

Susretu s novinarima bio je nazočan i igrač zadnjeg reda varaždinske momčadi Stjepan Babić.

- Kiksali smo rezultatski posljednju utakmicu, ali ako ćemo igrati kao protiv Lučkog nemam nikakav strah pred sutrašnje nadmetanje. Svaka utakmica je pritisak, ali za mene i većinu igrača to je pozitivan, sportski pritisak koji te tjera da se dokažeš na svakom susretu. Očekujem našu dominaciju, da ćemo polukontre i kontre Dugopolja neutralizirati, a prilike za gol sigurno ćemo imati. Hvala Bogu vraća nam se Benko, a znamo što nam on donosi i vjerujem da ćemo utakmicu realizirati u našu korist - rekao je Babić.