Kadeti MNK Fotex Junajteda u svojim su redovima imali najboljeg strijelca Mastersa

Kadeti MNK Fotex Junajteda odlični na Futsal Mastersu u Zagrebu

| 25.4.2019. u 18:03h | Objavljeno u Sport

U sportskom centru Fairplay u Zagrebu održan je Futsal Masters na kojem nastupaju najbolje malonogometne ekipe iz cijele Hrvatske. Našu regiju zastupao je MNK Fotex Junajted, klub koji je nositelj kvalitete našeg kraja što se tiče mladih malonogometaša. Redom su nizali pobjede nad renomiranim klubovima kao što su zagrebački Futsal Dinamo ( 6:4 ), MNK Crnica iz Šibenika ( čak 9:0 ), te višestrukim prvakom Hrvatske FC Split Tommyem ( 4:1 ).

U polufinalu turnira viđena je prava drama i po ocjeni svih ljepotica turnira. Suparnik je bio MNK Aurelia iz Vinkovaca, inače branitelj naslova u toj kategoriji. Vinkovčani su krenuli furiozno, te poveli s visokih 5:1. No, mladi igrači Fotex Junajteda nisu se predavali i nevjerojatnim preokretom stigli do 5:5. Ipak, u raspucavanju šesteraca su za nijansu su bili uspješniji igrači Aurelie.

Kadeti Fotex Junajteda na kraju su zauzeli 4. mjesto, a osim što su bili daleko najefikasnija ekipa turnira s čak 25 postignutih golova, iz njihovih redova je bio i najbolji strijelac turnira Nenad Šemiga s 8 golova. Ekipa MNK Fotex Junajted nastupila je u sastavu: Niko Stolnik, Franjo Goricaj, Lovro Vitković, Noah Lukovnjak, Nenad Šemiga, Dorian Zagorščak Smetiško, Sebastijan Dvanajščak, Luka Milanović, Filip Florijanović i Mihael Buhin, pod vodstvom trenera Dalibora Leskovara.