Start Ante Begovića na Dariju Sakaču, kada se i ozlijedio napadač Jalžabeta u strijelac jedinog gola za domaći sastav Foto: Dražen Novosel

Jalžabetu bod protiv Slobode, porazi Novog Marofa i Bednje

| 20.8.2017. u 19:50h | Objavljeno u Sport

U današnjim utakmicama 1. kola Četvrte nogometne lige skupine Čakovec - Varaždin od županijskih predstavnika jedino je Jalžabet i to na svom terenu osojio bod, dok su Novi Marof i Bednja izgubili svoje susrete.

Jalžabet je protiv Slobode odigrao 1:1. Poveo je domaćin golom Daria Sakača u 7. minuti, a potkraj prvog dijela on se teže ozlijedio i napustio teren, što je bio hendikep za domaći sastav. Gosti su izjednačili u 55. minuti, a strijelac je bio Izidor Kolarić.

Novi Marof je na svom terenu izgubio od Poleta iz Svetog Martina na Muri 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Tomislav Medved u 65. i 75. minuti. U Domašincu su se sastali novi četvrtoligaši domaći Dinamo i Bednja, a slavio je domaćin 4:3 (3:1), postigavši odlučujući gol u posljednjim trenucima susreta. Golove za Bednju postigli su Jakov Klopotan u 14., Luka Hrebak u 71. i Tin Dvorski u 75. minuti.