Izbornik Zlatko Dalić (drugi s lijeva) predvodio je izaslanstvo HNS-a u Rusiji Foto: HNS

Izbornik Zlatko Dalić s izaslanstvom Saveza u kampu Vatrenih u Rusiji

| 12.1.2018. u 09:26h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić predvodili su izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza prilikom obilaska kampa hrvatske reprezentacije u Rusiji, objavljeno je na službenom portalu Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatska reprezentacija će za vrijeme FIFA Svjetskog prvenstva boraviti u hotelu Šumska rapsodija u mjestu Iličevo, šezdesetak kilometara od Sankt Petersburga.

Izaslanstvo Saveza ovog je tjedna ponovno posjetilo budući kamp te je odradila sastanke s predstavnicima hotela i Fife, dogovorivši sve detalje boravka Vatrenih.

Izbornik Dalić i predstavnici Saveza još su se jednom uvjerili kako će Šumska rapsodija, smještena u mirnom kraju između šume i jezera, biti izvrsno okruženje za boravak reprezentacije.

Reprezentacija će trenirati na potpuno novom i atraktivno uređenom malom stadionu u mjestu Roščino, udaljenom 15-ak minute vožnje od hotela.

Trening centar se gradi upravo povodom Svjetskog prvenstva, tribine će primati 500 gledatelja, a tijekom SP-a u njemu će biti smješten i press centar za predstavnike medija.

Genadij Kolgotin, voditelj Komisije za fizičku kulturu i sport u Lenjingradskoj oblasti, dočekao je predstavnike HNS-a na stadionu te im predstavio cijeli projekt. Ukupna vrijednost projekta na kojem domaćini svakodnevno rade iznosi 4.7 milijuna eura.

Hrvatsku delegaciju je u svojem uredu primio Valerij Savinov, načelnik općine Roščino, koji je zahvalio HNS-u na izboru te obećao maksimalnu gostoljubivost hrvatskoj reprezentaciji, navijačima i predstavnicima medija za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Izvršni direktor Saveza Damir Vrbanović zahvalio je domaćinima na gostoprimstvu. Uz izbornika Dalića i izvršnog direktora Vrbanovića, u delegaciji Saveza bili su team managerica Iva Olivari, pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk, povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, marketinška managerica Koraljka Petrinović i glasnogovornik Tomislav Pacak, navodi se na službenom portalu Hrvatskog nogometnog saveza.