Ivica Olić ponovno među Vatrenima, ali ovaj put ne kao igrač Foto: Hrvatski nogometni savez

Ivica Olić član stručnog stožera A reprezentacije izbornika Zlatka Dalića

| 19.10.2017. u 11:38h | Objavljeno u Sport

Jedan od šestorice nogometaša sa 100 ili više nastupa za hrvatsku reprezentaciju, Ivica Olić, bit će član stručnog stožera A selekcije pod vodstvom Zlatka Dalića, objavio je službeni web portal Hrvatskog nogometnog saveza.

- Velika mi je čast ponovno biti dio hrvatske reprezentacije, ovoga puta u jednoj novoj ulozi. Zahvaljujem izborniku Daliću na ukazanom povjerenju i učinit ću sve kako bih dao svoj doprinos ostvarivanju našeg zajedničkog cilja, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju - izjavio je Olić.

- Vjerujem da svojim iskustvom iz igračke karijere i znanjem koje sam stekao radeći s velikim trenerima, kao i poznavanjem specifičnosti reprezentativnog okruženja, mogu pomoći reprezentaciji kao član stručnog stožera. Reprezentacija je za mene svetinja, veselim se biti opet dio tog kruga. Svakome mogu obećati kako ću i kao trener poštivati ono u što sam vjerovao kao igrač - a to je da su predan rad i pošten odnos ključevi uspjeha - dodao je novi Dalićev pomoćnik.

Olićev pristanak razveselio je izbornika Zlatka Dalića:

- Jako mi je drago što je Ivica Olić prihvatio moj poziv, sve smo se brzo dogovorili jer dijelimo stav o tomu što predstavlja hrvatska reprezentacija. Ivica odlično poznaje reprezentativno okruženje, s klubovima i Vatrenima je proživio praktički sve, a njegov 'fajterski' duh, optimizam i zarazno pozitivan pristup bit će od velike koristi cijeloj svlačionici. Olić će već od ovoga vikenda početi s praćenjem utakmica, a ostatak stožera upotpunit ćemo do okupljanja reprezentacije u studenom - naglasio je Dalić, a objavio službeni web portal Hrvatskog nogometnog saveza