Nakon tri sezone provedene u redovima Dabrova Ivan Horvat nosit će dres Flensburga

Ivan Horvat potpisao dvogodišnji ugovor s Flensburgom

| 15.7.2016. u 10:18h | Objavljeno u Sport

Lijevi vanjski igrač Ivan Horvat (23), rodom iz Bjelovara, napustio je nakon tri godine redove GRK Varaždina 1930 i potpisao ugovor na dvije sezone s njemačkim prvoligašem Flensburgom, klubom u kojem je četiri sezone, do 2008 godine, igrao Novomarofčanin Blaženko Lacković. Horvat je prošle sezone bio finalist kupa s GRK Varaždinom 1930, a 2010. godine osvojio je naslov juniorskog prvaka Europe.

Podsjetimo osim Horvata, već prije je svlačionicu Dabrova napustilo lijevo krilo Martin Marčec, koji je otišao u skopski Metalurg, a pivot Leon Vučko postao je novi igrač Tatrana iz Prešova.

U svlačionicu Dabrova došli su najbolji strijelac Premijer lige posljednje tri sezone, koji će zamijenit Marčeca, lijevo krilo Ivan Laljek (23) iz Gorice. Došao je i kapetan mlade hrvatske reprezentacije, Karlovčanin Andrej Obranović (20),koji je do sada nosio dres Poreča, a umjesto Vučka angažiran je mladi reprezentativac Ivan Šuker (20) iz Dugog Sela.

Klub je u završnim razgovorima s još dvojicom kvalitetnih igrača, naglasio je sportski direktor GRK Varaždin Alen Milak.