Hrvač Vindije Benjamin Šokman večeras očekuje novu pobjedu svog sastava Foto: Krešimir Đurić

Hrvači Vindije večeras u Graberju dočekuju Petrinju

| 22.12.2018. u 11:44h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon godine dana izbivanja, uslijed oporavka nakon operacije lijevog koljena, Benjamin Šokman se s početkom drugog dijela prvenstva vratio u momčad Vindije i u svim dosadašnjim mečevima u kategoriji do 72 kilograma. Bilo je tako i u prošlom,9. kolu, kada je Vindija osvojila bod u gostima protiv Sesvetskog Kraljevca.

- Moram priznati da nisam vjerovao da će sve ići tako glatko, ali dosta treniram i uloženi trud i rad vraćaju mi se na najbolji mogući način. Uvijek očekujem najviše od sebe, karakterno sam takav da dajem najviše od sebe, pa čak i kada je najteže samo da bih pobijedio - naglasio je Benjamin Šokman.

- U Sesvetskom Kraljevcu smo trebali pobijediti ali smo na žalost podbacili u nekim kategorijama i na kraju smo morali biti zadovoljni neriješenim ishodom - dodao je Šokman.

U večerašnjem susretu protiv Petrinje Šokman očekuje isključivo pobjedu.
- Naravno da očekujem da ćemo pobijediti Petrinju, kojom ćemo potvrditi da smo i ove sezone među prva tri sastava na tablici. Petrinja je kvalitetna momčad, koja u svojim redovima ima reprezentativca Ivana Lizatovića i našeg bivšeg hrvača Tonimira Sokola, solidna su ekipa koja može svakome konkurirati, ali vjerujem da ćemo se pobjedom oprostiti od svojih navijača - zaključio je Benjamin Šokman.

Susret 10., ujedno i posljednjeg kola ove sezone u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi između Vindije i Petrinje održat će se danas u 18 sati u Graberju.