Hrvači Vindije večeras u Graberju dočekuju Metalac

| 7.4.2018. u 10:45h | Objavljeno u Sport

Hrvače Vindije danas očekuje meč 2. kola Premijer lige protiv momčadi Metalca. Varaždinska momčad, aktualni prvaci Hrvatske, u novu sezonu je krenula porazom u Sesvetama od istoimenog domaćina rezultatom 6:4. Trener Vindije, Andrija Barić priželjkivao je neriješeni rezutat u tom susretu, ali je njegova momčad pretrpjela poraz od kvalitetnog suparnika, koji u svojim redovima ima petoricu hrvatskih reprezentativaca.

- Nakon izgubljenog meča u Sesvetama više nemamo pravo na poraz u proljetnom dijelu prvenstva, a ako ćemo pobijediti u svim susretima do kraja prvog dijela prvenstva onda ćemo tijekom ljetnog prijelaznog roka posegnuti za pojačanjima, kako bi bili sigurni da u jesenskom dijelu sezone možemo obraniti titulu - naglasio je Barić.

Momčad zagrebačkog Metalca, današnji suparnik hrvačima Vindije u dvorani u Graberju od 19 sati, ne bi trebala predstavljati problem za varaždinski sastav.

- Metalac nema ekipu koja bi nas mogla ugroziti i vjerujem u našu sigurnu pobjedu. Nakon njih u 3. kolu gostovat ćemo kod Siska, a u 4. kolu u goste nam dolazi Sesvetski Kraljevec i morat ćemo se ozbiljno pripremiti da s njima ne bi slučajno odhrvali neriješeno - zaključio je Barić.