Kapetan Dabrova Jurica Vidaček sa suigračima večeras otvara novu

Rukomet: GRK Varaždin 1930 večeras sa Spačvom otvara novu sezonu

| 27.9.2016. u 07:40h | Objavljeno u Sport

Momčad Gradskoga rukometnoga kluba Varaždin 1930 će večeras u 19.30 sati u dvorani na Dravi odigrati svoj prvi susret nove sezone u Premijer ligi, a suparnik će biti Spačva iz Vinkovaca. Kapetan Dabrova Jurica Vidaček ističe da momčad spremno dočekuje novu sezonu.

Imali smo duge pripreme, jer počeli smo s radom 3. kolovoza i mislim da spremni ulazimo u novo prvenstvo. Tijekom priprema dobro smo i igrali, a iako smo dosta igrača promijenili u odnosu na prošlu sezonu, trener je dobro posložio kadar. Nabrijani smo prije početka nove sezone i vjerujem da ćemo jako dobro funkcionirati. Mislim da smo puno iskusniji i uigraniji nego prošle sezone, što bi se trebalo vidjeti već na prvoj utakmici u utorak, kao i na sljedećim susretima tijekom sezone – istaknuo je Vidaček.

Nakon utakmice sa Spačvom, već u subotu, 1. listopada, u sklopu 2. kola Premijer lige gost će od 19 sati u dvorani na Dravi biti sastav Poreča. Vidaček očekuje pobjede u oba domaća susreta.
Prošle sezone nismo baš dorbo počeli, imali smo dva poraza na startu, no sada smo svi spremni i zdravi i mislim da uopće ne bi trebalo biti upitno pitanje pobjednika – zaključio je Vidaček.