Lanjski finalist momčad Gregur Investa ove je godine došla do naslova pobjednika u Novom Marofu

Gregur Invest pobjednik novomarofskog malonogometnog turnira

| 13.1.2019. u 20:56h | Objavljeno u Sport

Ivanečka momčad Gregur Invest pobjednik je 32. zimskog malonogometnog turnira pod nazivom “Ožujsko-Knauf insulation kup Novi Marof 2019", koji se od 8. prosinca do večeras igrao u organizaciji Športskog nogometnog kluba Novi Marof i Malonogometnog kluba Novi Marof u školsko sportskoj dvorani u Novom Marofu.

U večerašnjem finalu Gregur Invest je nakon izvođenja penala bio bolji od Pulse Night Cluba Stock rezultatom 4:3. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 1:1, nakon produžetaka 3:3, a poslije penala 4:3.

Treće je mjesto pripalo Hudek Trgotransu koji je rezultatom 4:1 pobijedio Oštrek gradnju i CB Maroccino. Najbolji igrač turnira je Kristijan Postružin iz Pulse Night Cluba Stock, najbolji strijelac je Saša Hojski s 9 golova iz Hudek Trgotransa, a najbolji vratar Filip Šagi iz Gregur Investa, lanjskog finaliste novomarofskog turnira.

Kod veterana naslov je pripao Hudek Trgotransu koji je u finalu s 8:1 bio bolji od CB Lea, a u utakmici za treće mjesto IPA 192 PU Varaždin je nakon penala sa 7:6 bila bolja od Baške Boysa. U regularnom dijelu susret je završio 3:3.

Na turniru je ove godine sudjelovalo 29 malonogometnih sastava u konkurenciji seniora i 13 kod veterana.