Varaždinski izbornici Foto: Martin Novosel

FOTO: Gradonačelnik Ivan Čehok održao prijam za varaždinske izbornike

| 25.1.2019. u 14:03h | Objavljeno u Sport

Zlatko Dalić, izbornik svjetskih nogometnih doprvaka, Željko Krajan, izbornik prvaka Davis Cupa, Tian Yuan, izbornica ženske stolnoteniske reprezentacije, Darinka Bunić, izbornica ženske kuglačke reprezentacije, Predrag Šimunec, izbornik savate reprezentacije, i Mario Rodeš, trener i otac Istoka Rodeša, bili su danas na prijamu kod gradonačelnika Ivana Čehoka koji se želio na taj način zahvaliti svima na sjajnim rezultatima koje su postigli u protekloj godini, dok su izostali Esad Garibović, izbornik karate reprezentacije, Alen Runac, izbornik hrvatske hrvačke reprezentacije, i Marin Ranteš, vozač BMX-a slobodnim stilom.

- Trebamo se diviti i ponositi se svojim izbornicima. Sve su to ljudi koji su potekli odavde i koji su svoje sportske uspjehe ostvarivali ovdje i koji su svoje prve trenerske korake počeli odavde. Gdje god išli po svijetu, oni su bili naši najbolji veleposlanici jer su uvijek s ponosom isticali da su Varaždinci pa čak i Dalić koji nije rođen ovdje, ali ponosno ističe da zahvaljuje našem gradu za svoje uspjehe - rekao je Čehok.

- Nakon uspjeha Zlatka i nogometaša, znali smo da će se teško u bliskoj budućnosti opet takav rezultat dogoditi i s druge strane su nam tim rezultatom dali motivaciju više i svi sportaši su bili skloniji vjerovati u sportska čuda. Dogodilo se to i nama. Nije dovoljno imati samo kvalitetu, treba imati i malo sportske sreće. Pobjeda u 2018. nam je došla dobro da izliječimo rane iz 2016. godine - rekao je Krajan.

- Moraš vjerovati u ono što radiš. Mi imamo masu otežavajućih okolnosti. Od prijevoza do financija, grad nam pomaže sa serviserom, a sve što zaradimo ide natrag u skijanje Istoka - rekao je Mario Rodeš.

- Vrlo sam ponosna što sam izbornica ženske reprezentacije. Prošle godine su juniorke osvojile 19 medalja i to je samo još jedan plus da mogu napredovati u reprezentaciji, a u svibnju na SP-u u Češkoj se nadamo osvajanju neke medalje - najavila je Bunić.

Izbornik Dalić je na kraju druženja svima podijelio potpisani primjerak svoje knjige "Rusija naših snova".

_DSC1007.jpg

_DSC1006.jpg

_DSC1000.jpg

_DSC0997.jpg

_DSC0972.jpg

_DSC0969.jpg