Za današnji susret trebalo bi biti spremno pojačanje Tin Mrakužić Foto: Martin Novosel

Gostovanjem u Osijeku kreće nastavak sezone u Superligi za Kitro Varaždin

| 20.1.2018. u 07:54h | Objavljeno u Sport

Momčad Kitro Varaždina će današnjim susretom 12. kola Superlige protiv Murse u Osijeku krenuti u proljetni dio prvenstva i svoje borbe za ostanak u najelitnijem rangu hrvatske klupske odbojke. Situacija na tablici nakon prvih 11 kola nije dobra za varaždinski sastav. Sa samo dvije pobjede nalaze se na začelju, a Mursa je upravo jedna od dvije ekipe koje su odbojkaši Kitro Varaždina pobijedili u jesenskom dijelu prvenstva.

- Nama trebaju bodovi u svakom susretu. Mursa je također u situaciji da mora pobijediti i neće to biti nimalo lagana utakmica za obje momčadi. Ukoliko ćemo biti kompletni, imamo se čemu nadati, ali Mursa nije ekipa za podcijeniti - rekao je Tomo Paun, trener Kitro Varaždina koji je momčad preuzeo u posljednja dva kola jesenskog dijela prvenstva.

Za današnji susret trebalo bi biti spremno i pojačanje, libero Tin Mrakužić, koji je donedavno bio standardni prvotimac zagrebačke Mladosti. On bi trebao biti rješenje za bolji prijem servisa varaždinske momčadi, koji je ove sezone bio veliki problem u igri Kitro Varaždina.

- Prije šest mjeseci prestao se aktivno baviti odbojkom zbog fakultetskih obaveza, ali je i dalje postojala želja za odbojkom. Ekipa je dobra, mislim da se do kraja prvenstva može preokrenuti situacija na tablici i imam pozitivno viđenje budućnosti u Varaždinu - rekao je Mrakužić

Susret u Osijeku će se odigrati danas u 19 sati.

Označeno u