Dubravka je izgubila doma protiv Bednje 4:3 Foto: Mario Šamec

Golijade u Podevčevu i Turčinu polovično uspješne za domaćine

| 23.4.2016. u 19:18h | Objavljeno u Sport

Danas je u Podevčevu odigran derbi začelja Prve županijske nogometne lige između posljednje momčadi Čeva i pretposljednjeg Rudara 47, a slavio je domaćin u utakmici sa sedam postignutih golova, 4:3.

Prvo poluvrijeme je pripalo gostima koji su nakon prvih 45 minuta imali vodstvo od 2:1 pogotcima Bore Možanića (11. min) i Saše Kuštera (14. min), dok je gol za domaćina postigao Tomica Cecelja (23. min). Od 43. minute prvog poluvremena gosti su morali igrati s igračem manje jer im je zbog dva žuta kartona (povlačenje igrača i negodovanje na odluku) isključen strijelaca Saša Kušter. Domaćin je izjednačio u 57. minuti utakmice pogotkom Vedrana Ptičeka, ali su gosti nedugo nakon još jednom poveli drugim pogotkom Možanića (61. min). Do kraja susret domaćin je ipak iskoristio igrača više i novim pogotkom Vedrana Ptičeka u 80. minuti i pogotkom Marka Bašića u 85. minuti su preokrenuli susret u svoju korist. Ovom pobjedom, Čevo se približilo Rudaru 47 na pet bodova zaostatka.

Slični susret odvio se i u Turčinu gdje je Bednja slavila protiv Dubravke 4:3, a u susretu između Drave (SĐ) i Sloge je slavila Drava (SĐ) 2:0.