Dario Šarić sa igračicama ŽKK Vindi Foto: Krešimir Đurić

FOTO,VIDEO: Dario Šarić posjetio i uveselio varaždinske košarkaške entuzijaste svih generacija

| 23.5.2017. u 09:27h | Objavljeno u Sport

Hrvatski košarkaš Dario Šarić jučer je posjetio varaždinske košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Vindi i ostale košarkaške entuzijaste u dvorani Graberje. Šarić je igrač Philadelphije i jedan od najboljih mladih NBA košarkaša današnjice, a ovo je bio najbolji mogući dar košarkašicama ŽKK Vindi za kraj vrlo uspješne sezone u kojoj su igrale na završnom turniru Extra lige.

- Nikada neću zaboraviti kakvi su moji prvi košarkaški koraci bili i znam što bi za moju karijeru značilo da sam imao prigodu biti s igračem koji predstavlja moju zemlju izvan ovih prostora. Zahvalan sam i sretan što mogu biti primjer i idol djeci i što mogu iz djece izmamiti osmijeh - rekao je Šarić.

- Danas su došli i dečki i cure i bivši igrači i napunili smo dvoranu ljubiteljima košarke. Nadam se da bude ubuduće dvorana češće puna radi košarke. Cure su ga pozvale da dođe i on se odazvao na poziv cura. Cilj je promocija. Velika je ponuda sportova, a košarka je lijep sport i moramo prikazati da je to tako da privučemo što više dečki i cura - rekao je Darko Brezovec, predsjednik ŽKK Vindi.

Nakon što je svima podijelio autograme i fotografirao se svakim tko je to želio, pokazao je i dijelove svog košarkaškog repertoara, odigravši jedan na jedan sa košarkašima i košarkašicama svih uzrasta, a bilo je i pokojeg zakucavanja koje je dočekano uz aplauz i oduševljenje svih prisutnih.

Video sadržaj