Nikola Šafarić debitirao je danas u dresu Novog Marofa na susretu protiv Jalžabeta Foto: Dražen Novosel

FOTO: N. Marof sa Šafarićem do boda s Jalžabetom, Bednja pobijedila Podravinu

| 24.9.2017. u 19:19h | Objavljeno u Sport

U današnjim utakmicama 6. kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin odigrana su dva županijska derbija. U Novom Marofu su istoimeni domaćin, pojačan s Nikolom Šafarićem, koji je danas debitirao za momčad trenera Zlatka KanešiĆa, odigrao s Jalžabetom 2:2, a izjednačujući gol Novomarofčani su postigli u samoj završnici susreta.

Domaćin u 3. minuti nije iskoristio kazneni udarac, točnije vratar Špicer je obranio udarac Harmicara. Poveli su gosti golom Hanca u 36. minuti, a izjednačio je Martan u 40. minuti. Jalžabet je došao u novo vodstvo golom svog kapetana Dubravka Cara nakon solo akcije, a konačnih 2:2 postavio je Josip Sabolić u petoj, posljednjoj minuti nadoknade vremena. 

Bednja je na svom terenu u Beletincu, koji je u srijedu bio pola metra pod vodom, odigrala susret protiv Podravine,te joj nanijela prvi poraz ove sezone. Strijelci za domaćina bili su Jakov Klopotan u 9. i Antonio Žugec u 56. minuti, a gol za Podravinu, koja je od 41. minute imala igrača manje na terenu, jer je drugu opomenu dobio Josip Šestak, postigao je Renato Sakač u 16. minuti.

Nedeljanec je došao do prve pobjede u ovom prvenstvu svladavši na domaćem terenu sastav Pušćina 6:1. Hat trick je postigao Tomislav Gredelj, dva je puta mrežu Pušćina pogađao Emanuel Škvarić, a jednom Dominik Bistrović.