Mirko Filipović posjetio Varaždin u sklopu seminara kickboxa Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Filipović: Najdraži period moje mladosti bio je u Varaždinu

| 20.2.2016. u 14:39h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i Kickboxing kluba „Mladost“ Varaždin, danas se u Varaždinu održava trenerski i sudački seminar Hrvatskog kickboxing saveza koji je okupio više od stotinu trenera i sudaca iz cijele Hrvatske, a poseban gost na ovoj manifestaciji je bio ponajbolji hrvatski borac mješovitih borilačkih vještina koji je nedavno zaključio svoju karijeru, Mirko "Cro Cop" Filipović.

-Najdraži period moje mladosti bio je u Varaždinu gdje sam završio treći razred gimnazije 1992. godine za vrijeme rata. Bio sam smješten u Ludbregu i putovao sam u Varaždin vlakom. Trenirao sam na Slobodi kod Gorana Cerovečkog i Esada Garibovića gdje su me prebijali kao mačku. Tu je bio najljepši dio mog života - rekao je Filipović prisjećajući se svojih dana u Varaždinu.

Teoretski dio seminara za suce održava se u Elektrostrojarskoj školi, a praktični za trenere u dvorani u Graberju gdje je Filipović demonstrirao svoju vještinu i iskustvo. Na seminaru sudjeluju i Hrvoje Sertić te Ivan Segedi s Kineziološkog fakulteta te Neven Šavora iz Hrvatskog olimpijskog odbora. Sudački seminar vodi Davor Milaković, Romeo Deša i Igor Bezjak.

Galerija slika