Unatoč teškim kišnim uvjetima, Plitvica (S) je uzela gostujuće bodove kod Podravca Kitra pobjedom 3:1 Foto: Foto agencija Sjever

FOTO: Derbi dna pripao Budućnosti, Dubravka-Zagorac će prezimiti na vrhu tablice

| 22.10.2017. u 17:49h | Objavljeno u Sport

U sudaru ekipa s dna tablice, u današnjem 10. kolu Prve ŽNL domaćin Budućnost je pobjedom 1:0 protiv Rudara 47 uspjela doći do svoje druge pobjede u sezoni čime su preskočili Rudara 47 na predzadnjem mjestu tablice. Junak susreta je bio Karlo Štriga pogotkom u 56. minuti.

Vodeća ekipa prvenstva Dubravka-Zagorac i dalje ne zna za poraz (8 pobjeda i 2 remija) te će sasvim sigurno prezimiti na vrhu tablice (tri kola prije kraja jesenskog dijela prvenstva ima osam bodova prednosti ispred drugoplasirane Drave SĐ), a danas su na domaćem terenu svladali Mladost iz Margečana 3:0. Davor Toplak je zabio golove u 28. i 79. minuti, dok je gol iz kaznenog udarca bio djelo Marka Hrebaka u 75. minuti susreta.

U ostalim susretima, Ivančica je upisala u treći poraz u sezoni, a uvjerljivo 5:1 su poraženi protiv Poleta iz Tuhovca, Obreš je sa 4:1 svladao Mladost iz Šemovca, Drava SĐ je ovaj puta bila skromna u realizaciji pobijedivši Zadrugara 2:1, Plitvica (S) je na gostovanju bila bolja od Podravca Kitra 3:1, a susret Lepoglave i Poleta iz Cestice je završio bez pobjednika 1:1. 

Označeno u