Martin Marčec je u 56. minuti izjednačio rezultat na 23:23 Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Dabrovima bod protiv Ribole K., prvo mjesto i Liga za prvaka

| 2.4.2016. u 20:09h | Objavljeno u Sport

U susretu 26., posljednjeg kola ovog dijela Premijer rukometne lige momčad GRK Varaždina 1930 osvojila je bod odigravši večeras u dvorani u Graberju protiv sastava Ribola Kaštela neriješeno 25:25, poluvrijeme 15:11 za goste. Varaždinci su tako nakon 12 uzastopnih pobjeda upisali i prvi neriješeni ishod, do kojeg su došli u završnici susreta, točnije u 56. minuti, kada je Martin Marčec izjednačio na 23:23, a do tog trenutka gosti su cijelo vrijeme bili u vodstvu.

Na kraju su Dabrovi imali i priliku za pobjedu, jer su 16 sekundi prije kraja utamice imali napad, kojeg nisu relizirali. Najučinkovitiji kod domaćina bili su Ante Tokić sa šest golova,te Šipić, Lind i Marčec s po četiri gola. Kod gostiju 8 je golova postigao Dino Banović.

- Igrači su dva kola prije kraja ovog dijela prvenstva osigurali prvo mjesto na tablici i plasman u doigravanje za prvaka i u glavama igrača koliko god pokušavali držati tenzije jednostavno igrači su bili ispražnjeni i ovaj je tjedna polučio slabije igre nego što smo prezentirali do sada, ali ostali smo neporaženi i rspekt za učinak igrača - naglasio je trener GRK Varaždina 1930 .Vladimir Vujović

Varaždinsku momčad 13. travnja očekuje susret četvrtfinala hrvatskog Kupa protiv Dugog Sela, koji bi se mogao ODigrati u Varaždinu, a Liga za prvaka, čije ćemo parove saznati sljedeći tjedan, počinje 16. travnja.

Galerija slika