Sudionice kampa u varaždinskom Graberju u organizaciji Cheerleading kluba Bravo Foto: Dražen Novosel

FOTO: 6. Internacionalni Cheerleading kamp "Bravo Varaždin 2018"

| 9.9.2018. u 11:30h | Objavljeno u Sport

Varaždinski Cheerleading klub Bravo organizirao je u dvorani u Graberju kamp na kojem je sudjelovalo 60 cheerleadersica iz 5 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.  

Voditeljice kampa bile su cheerleading instruktorice i slovenske reprezentativke Nika Kogoj, Eva Kržič i Natalija Turk. Svake godine se povećava broj sudionica kampa, što mnogo govori o kvaliteti i organizaciji kampa.

Obnovljena dvorana Graberje pokazala se kao izvrsno mjesto za provođenje kampa i sve sudionice imale su samo riječi pohvale za prostor i ugođaj na kampu.

- Ovaj kamp smo iskoristili kao odličnu priliku da naše djevojčice izvježbaju nove elemente cheerleadinga i unaprijede svoju tehniku, a isto tako i kao početak priprema za ekipu koja iduće godine putuje na svjetsko prvenstvo na Floridu. Početak je nove sezone i ponosni smo što možemo, u velikoj paleti sportova u gradu Varaždinu, i mi ponuditi djevojčicama kvalitetno vođen sportski program cheerleadinga, uzbudljiva natjecanja i prekrasna putovanja - rekla je voditeljica Cheerleading kluba Bravo, Dunja Ščapec

Napomenula je da još traju upisi u Cheerleading klub Bravo i da se zainteresirani mogu javiti na web stranicu bravo-varazdin.hr.

Galerija slika