Kadeti GRK Varaždin 1930 žele ove sezone barem ponoviti lanjski uspjeh

Dvije pobjede i neriješeni rezultat kadeta GRK Varaždina 1930 na otvaranju Prve HKL

| 3.10.2017. u 09:07h | Objavljeno u Sport

Kadeti GRK Varaždina 1930 su s tri prvenstvene utakmice u novu sezonu 1. hrvatske kadetske rukometne lige.
Pojačani Nikolom Kaštelanom, koji je, prepoznavši odličan rad u klubu, došao iz Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata, cilj je barem ponoviti prošlogodišnji rezultat – četvrto mjesto u državi.

Prvo su u Koprivnici svladali istoimenog protivnika s 26:25 u vrlo uzbudljivoj utakmici, u kojoj su domaćini učinili sve da iznenade mlade rukometaše GRK Varaždina 1930, ali su Varaždinci u završne 3 minute osigurali pobjedu povevši s 3 gola razlike.

U subotu su u dvostrukom programu najprije protiv RK Pavleka odigrali 22:22, iako su vodili cijelu utakmicu i primili izjednačujući gol 10 sekundi prije kraja utakmice, da bi svoju snagu i pravo lice pokazali u utakmici protiv RK Đakova u kojoj su vrlo brzom i efikasnom igrom pobijedili rezultatom 38:28.

Prvenstvo se nastavlja 16. listopada kada kadeti GRK Varaždina 1930 igraju dvije utakmice protiv prvog i trećeg iz prošle sezone – RK PPD Zagreba i RK Dubrava.

Kadeti GRK Varaždina 1930 su PRVE tri utakmice odigrali u sljedećem sastavu: Filip Baranašić, Martin Vresk, Fran Puček, Lovro Puček, Matej Taći, Antonio Budinski, David Car, Patrik Cerovečki, Dominik Artić, Fran Murk, Nikola Kaštelan, Petar Vojnović, Nino Koprivec, Ratko Magić, Fran Žganec Brajša, Karlo Kranjec, Martin Vargek.