Dva bivša prvoligaška igrača pojačala posljednjeplasiranu momčad županijske Elitne lige Foto: Facebook NK Budućnost

Dva bivša prvoligaška igrača pojačala posljednjeplasiranu momčad županijske Elitne lige

| 1.2.2024. u 12:22h | Objavljeno u Sport

Dva bivša prvoligaška igrača i internacionalca Josip Golubar (38) i Igor Prahić (36) u proljetnom dijelu sezone pojačat će trenutno posljednjeplasiranu momčad Elitne županijske nogometne lige, sastav Budućnosti iz Vidovca,

Obojica su bivši igrači nekadašnjeg prvoligaša Varteksa, s time da je Golubar Josip Golubar, igrač sredine terena, nosio i dres Splita, Zavrča,ljubljanske Olimpije, Varaždina, Lučkog, kanadskog Valoura, Varteksa i Podravine, a posljednje je branio boje jednog austrijskog niželigaša.

Prahić, igrač zadnjeg reda, nakon nekadašnjeg prvoligaša Varteksa igrao je u francuskom Sedanu, a osim toga nosio je i dres Istre 1961, Zadra, Vasluija, Padideha, Zavrča, Naft Tehrana, Varaždin, Nafte iz Lendave, Drave Ptuj i Zagorca iz Krapine, a posljednje je igrao u jednom nižerazrednom austrijskom klubu.

Nema sumnje da će obojica biti od velike pomoći u nastojanjima Budućnosti da napravi pomak s postojeće pozicije na tablici.

Nakon 13 odigranih utakmica u 14. kola jesenskog dijela prvenstva, Budućnost se nalazi na 11.,posljednjem mjestu Elitne lige, s 3 osvojena boda, sedam manje od desetoplasiranog Poleta iz Cestice.

U prvom proljetnom kolu Budućnost će na svom terenu ugostiti osmoplasirani Razvitak, s 15 bodova.