Policija pronašla lopove koji su pljačkali u Varaždinu i okolici Foto: ilustracija

Policija pronašla lopove koji su pljačkali u Varaždinu i okolici

I.D./Varaždinske vijesti | 11.2.2016. u 10:41h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 38 godina.

Naime, sumnja se da je 24. i 30. prosinca prošle godine provalio u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu u jedan ugostiteljski objekt te je u Ulici Ognjena Price provalio u pivnicu. Iz objekata je otuđio novac i alkoholna pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici protiv osumnjičenog podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su i kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 37 godina.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je početkom veljače ove godine provalio u prostorije Doma zdravlja u Trnovcu i u prostorije poduzeća i ugostiteljskog objekta u Optujskoj ulici u Varaždinu.

Pritom je iz objekata otuđio novac, a visina materijalne štete počinjene ovim kaznenim djelima procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici protiv osumnjičenog ponijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Ludbregu.

Označeno u